dinsdag 23 oktober 2007

De eerste Biometrische USB-Pendrive VoiP telefoon


Allmatics BV, introduceert een unieke oplossing om data maximaal te beveiligen en om over het internet tegen lokale kosten te bellen.
Steeds meer wordt de Biometrische technologie toegepast in producten om de toegang tot de informatie te beperken tot de eigenaar. N-Trance Ltd. heeft voor haar lijn van USB- pendrives, applicaties ontwikkeld die vanaf de pendrive kunnen worden geactiveerd. Slechts de vingerafdruk is nodig om de applicatie te starten zonder verder username en password te moeten gebruiken.
Naast de n-tegrity-Pro levert N-Trance de n-Tegrity Pro VoiP. Deze pendrive is voorzien van een ingebouwde soundblaster waarop een headset kan worden aangesloten. Door de meegeleverde applicatie kan vanaf de key op iedere Host PC een Dialer worden geactiveerd om vervolgens wereldwijd tegen het lokale tarief over het internet te bellen.
Doordat het beltegoed opgeslagen wordt op de secure partitie en data wordt encrypt (AES 256) kan er geen misbruik worden gemaakt door derden, ook niet bij verlies. Alleen door een succesvolle finger-enrollment van de eigenaar kan de data en applicatie worden bereikt.
Enkele kenmerken van de N-tegrity Pro:
• Beveiligde opzet van VPN verbindingen.
• Attachments encrypted versturen en uitsluitend te lezen zijn door de unieke publickey ontvanger.
• Encrypted Virtual Disk voor notebook en desktop gebruikers.• Autopasswordstorage voor al uw inlogsites.
• Auto Destroy instelling na oneigenlijke enrollment
• Opslagprogramma voor het maken van back-up
Prijzen vanaf Euro 99,= inclusief BTW

Geen opmerkingen: